Юних ужгородців запрошують на свято велоспорту

«ВелоЛідер» — свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді. У Боздоський парк в Ужгороді 29 вересня запрошують усіх охочих містян, які люблять двоколісних.

Основна мета заходу – залучити людей до занять спортом; популяризувати здоровий спосіб життя; привернути увагу громадськості до безпеки дітей та дорослих під час вело-прогулянок містом; а також формування вело-інфраструктури і вело-культури в Ужгороді.

До велозмагань Відкритого Кубку Ужгорода можуть долучитися учасники віком від 3 до 16 років, разом зі всією родиною. Початок стартів о 10.30. Змагання проводитимуться окремо серед дівчат та хлопців у вікових категоріях на трьох локаціях: «Садок» (кільце 150-200 м.) — учасники від 3 до 6 років; «Школа їзди» та «Крос-кантрі» для велосипедистів 7-16 років. Учасники старшого віку можуть обрати один із двох маршрутів, або узяти участь в обох.

На переможців і призерів чекають нагороди та подарунки від спонсорів.

Для злагодженості в організації та проведенні змагань попередня реєстрація є важливою: https://goo.gl/forms/wExlreyEgQGD7XhR2

Попередню реєстрацію онлайн відкрито до 18:00 28 вересня.

Без попередньої реєстрації також можна долучитися до змагань у день старту 29 вересня, у наметі суддів.

БІЛЬШЕ на сторінці вело-клубу „ЛІДЕР”: https://www.facebook.com/groups/veloclublider/ або [email protected], 095-57-36-497.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *