Історичний екшн “Захар Беркут”, який знімали на Закарпатті, вийде на екрани у жовтні наступного року

Історичний екшен «Захар Беркут» виробництва компанії Kinorob (Film.ua), знятий за мотивами однойменної повісті Івана Франка, вийде в прокат 10 жовтня наступного року. Автори залучили до партнерства дистриб’юторську компанію UFD та канал «Україна». Про це розповів продюсер стрічки Єгор Олесов під час щорічної конференції Kyiv Media Week, яка нині триває в Києві.

«Ми хочемо розширювати лінійку наших партнерів. Розраховуємо на те, що потенційні спонсори та рекламодавці оцінять можливості з просування цієї стрічки. Ми розраховуємо привести в кінотеатри не менше 700 тисяч глядачів», – прокоментував співвласник Film.ua Group Сергій Созановський.

Стрічка «Захар Беркут» українського режисера Ахтема Сеітаблаєва розповідає про події 1241 року: монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі місцеві мисливці брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога

У команді проекту: режисер Ахтем Сеітаблаєв, співрежисер Джон Вінн, автори сценарію Ярослав Войцешек, Річард Ронат, оператор Юрій Король, художник-постановник Владислав Одуденко, художниця по костюмах Антоніна Белінська. Продюсери: Єгор Олесов, Юрій Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллінз.

У ролях: Роберт Патрік, Андрій Ісаєнко, Олег Волощенко, Поппі Дрейтон, Аліна Коваленко та інші.

Зйомки стрічки розпочалися в червні цього року У Синевірській Поляні на Закарпатті. Наразі знімальний період закінчено, стрічка знаходиться в процесі постпродакшну.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *