Іршавська “Свобода” створила волейбольну команду (ФОТО)

13 квітня 2014 року в м. Мукачеве відбувся волейбольний турнір на першість                міста, в якому взяли участь десять команд з Іршавського та Мукачівского районів. Іршавщину представляла команда «Свобода» із села Загаття, яка була створена за підтримки сільського осередку та районної організації Всеукраїнського об ’єднання «Свобода». За результатами змагань на першість Мукачева команда вийшла у другий тур змагань.

свободаВолейбольна команда «Свобода» села Загаття провела три відбіркові матчі та вийшла у другий тур змагань, які заплановано провести 27 квітня 2014 року.

Як розповів голова осередку «Свободи» с. Загаття Василь Габурай, націоналісти упродовж півроку підтримували шкільну молодь Загаття у всіх спортивних заходах, а тепер cпортсмени виявили ініціативу виступати під свободівськими прапорами. «Це молодь села – старшокласники і студенти – запропонували виступати під егідою «Свободи» і назвати сільську команду «Свобода». Наразі в команді десять гравців і долучається свідома молодь». – Зазначив свободівець Василь Габурай.  

Місцевий активіст і прихильник партії «Свобода» Василь Дідик допоміг придбати для команди спортивну форму, а голова Іршавської районної організації ВО «Свобода» Михайло Мочан  вручив усім учасникам команди майки з логотипом організації. «Це дуже добра справа, яка стимулює до розвитку. Патріотичне і спортивне виховання молоді – майбутнє нашої організації і загалом України. На даний час, дізнавшись про таку акцію, хлопці із сусідніх сіл хочуть організовувати команди з інших видів спорту під патронатом «Свободи» і долучатися до різних змагань. Загатська волейбольна команда у цьому  році візьме участь у спортивних змаганнях на спортивно-патріотичному фестивалі «Яворина», де планують вибороти призове місце». – Так прокоментував спортивний поступ молоді Іршавщини націоналіст Михайло Мочан.

                          

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *