Іршавська “Свобода” допомагає українській армії

військові9 травня 2014 року Іршавська районна організація Всеукраїнського об’єднання “Свобода” за підтримки місцевих підприємців здійснили закупівлю засобів автономного енергозабезпечення для потреб української армії.

Теперішній рівень армійського забезпечення спричинений тотальним грабунком режимом Януковича настільки низький, що навіть необхідні дрібниці для забезпечення життєдіяльности армії відсутні. Тому націоналісти Іршавщини вирішили відправити на потреби армії електрогенератор потужністю 2,2 кВт та комплектуючі до нього у Добропільський район Донецької области, для задоволення потреб 95-ї аеромобільної бригади, що веде боротьбу з диверсантами. За відправлений вантаж військові вже подякували своїм побратимам із Закарпаття. Також активісти іршавської самооборони тримають тісний зв’язок із борцями за суверенітет та запрошують їх на відпочинок у Закарпаття. Націоналістична самооборона міста Іршави, окрім успішних чергувань та зменшення рівня злочинності в районі, ще допомагає захисникам України й матеріяльно.

“Багато акцій в підтримку Збройних Сил України та силових структур було організовано і раніше. Адже ми стараємось активно співпрацювати з новим керівництвом держави та беремо активну участь у процесі управління районом. Часто спілкуємось із нашими друзями зі сходу країни, які нині звернулися по допомогу до нас. Ми й надалі плануємо всіляко сприяти нашій армії”, – прокоментував допомогу громади керівник Іршавської районної організації ВО “Свобода” Михайло Мочан.

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО “Свобода”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *