Іноземець намагався перетнути кордон на Закарпатті за чужим паспортом

Невдало завершилась поїздка до Угорщини в іноземця, який спробував перетнути кордон у пункті пропуску «Тиса» за чужим паспортом громадянина Німеччини. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

У ході прикордонного контролю пасажирів рейсового автобусу «Київ – Відень» у наряду виникли сумніви щодо дійсності одного з наданих документів. Отож, його було направлено на поглиблену перевірку, під час якої встановлено, що паспорт не належить пред’явнику.

Крім того, з’ясувалось, що він і не дає право на перетин державного кордону, оскільки насправді є документом, який лиш підтверджує перенесення дати депортації іноземця з Німеччини.

Чоловік, який його пред’явив, виявився громадянином Індії. Як він потім пояснював правоохоронцям, у який спосіб він намагався дістатись Німеччини у примарних пошуках щастя.

Правопорушника затримано для встановлення особи та передано у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Його подальшу долю вирішуватиме суд.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *