Ще одного «нечистого» на руку викладача було викрито в м. Ужгороді на отриманні «хабара»

банкоматСлідчим відділом Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області за матеріалами УСБУ в Закарпатській області було внесено відомості та розпочато кримінальне провадження за фактом вимагання неправомірної винагороди посадовою особою, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

В ході проведення слідчих дій та оперативно – розшукових заходів працівниками УСБУ в Закарпатській області спільно із працівниками слідчого відділу Ужгородського міськвідділу міліції та прокуратури м. Ужгорода було встановлено, що викладач державного вищого навчального закладу Ужгородського національного університету, являючись службовою особою, використовуючи надані йому владні повноваження та службове становище, умисно, з метою отримання неправомірної вигоди для себе, а саме грошових коштів в сумі 2500 гривень за успішне складання повторного заліку студентами, вимагав та отримав від п’ятьох студентів вище вказану суму як «хабар».

Спритник вигадав непогану схему – щоб не отримувати грошові кошти прямо в руки, використав для цього переказ коштів на банківську картку. Однак його спритність не змогла захистити його злочинні дії від викриття правоохоронцями.
Сьогодні слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції викладачу було повідомлено про підозру, у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України ( Одержання хабара). На даний час щодо нього вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Інформація Ужгородського МВ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *