Хустяни збунтувалися проти захмарних тарифів на “комуналку”

Хуст-мітинг2У Хусті 6 серпня панували протестні настрої. Громадськість зібралася біля Хустської ОДПІ, аби сказати «Ні!» підняттю цін на газ та електроенергію та податковому тиску.

-Нині небайдужа група людей з допомогою плакатів вийшла на вулиці міста, аби висловили своє невдоволення діями влади. Від себе можу заявити, що цінова політика газо- та електропостачання поступово призводить до суспільного зубожіння населення. Не хочеться, аби значна частина українців вимерла від голоду і холоду. З іншого боку, вважаю, що про проведення подібних акцій краяни мають бути краще проінформовані, адже питання вартості «благ цивілізації» хвилює дуже багатьох мешканців міста й району, – зазначив член громадської ради при Хустському міськвиконкомі Мирослав Калинич.

Самі ж протестувальники наголошували, що при таких низьких зарплатах та пенсіях у людей просто немає фінансової можливості добросовісно розраховуватися за спожиті послуги, а влада, у свою чергу, повинна зрозуміти, що терпець у населення не безмежний.

Мітинг хоч і не був велелюдним, але протестувальники обіцяли незабаром зібратися знову.

karpatskijobjektiv.com

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *