Громадськість Мукачева стурбована психічним станом радника Балоги

У Мукачівській Ратуші з’явилися працівники привиди, або яка вартість людської гідності…

Сьогодні громадськість міста була шокована тим, що відбувається у мукачівській Ратуші. Громадяни міста, а деякі виборці разом із своїми депутатами по округу прийшли прийом до спеціалістів земельного відділу та архітектури, де було доволі людно. В порядку черги та поваги один до одного мукачівці чекали на роз’яснення своїх запитань та проблем.
Раптом в кабінет залітає якийсь чолов’яга, без усяких вибачень чи пояснень почав кричати – щоб усі покинули приміщення, «хто дозволив заходити в кабінет», накинувся на спеціалістів та усіх хто був на той час в кабінеті. Видовище не для людей зі слабкими нервами. Здивувало, що до таких неадекватних випадів цього радника чи соратника голови міста, працівники управлінь та депутати сприйняли поведінку цього невігласа, як нормальне явище, декотрі ковтали сердечні пігулки, дехто стояв опустивши голову від ганьби.
Присутні ввічливо зробили зауваження цьому «оратору», мовляв, хто ви взагалі такий, яке відношення маєте до ратуші і до Мукачева взагалі? Ну й так само ввічливо попросили його самого, цього Костенка, як він представився, забиратись під три чорти і не мішати працювати і надавати консультації мукачівцям, які прийшли в міську раду, орган місцевого самоврядування. Вочевидь, гр. Костенко, через брак елементарного виховання, етикету, забув, що міська рада є представницьким органом міських територіальних громад.
Найбільше обурило те, що за командою цього чолов’яги покірно з кабінету вийшли усі, навіть депутат від провладної партії.
Сподіваємось, ми прочитаємо коментар міського голови Андрій Балога, що це за людина, яка собі довзоляє в неприпустимий спосіб зневажати громадян міста, ображати їх, виганяти із приміщень виконкому, який утримується за кошти громадян міста і які оплачують утримання подібних невігласів на кшталт Костенків, які мали б служити народу України. Також насторожує неадекватний стан та психічне здоров’я цієї людини, з нинішньої ситуації можна припустити, що він є небезпечним для оточуючих.
Виявляється, даний радник одноосібно вирішує на свій хлопський розум, кого лишити із працівників без премії, дослівно його слова – «депремировать, уволить»!
Явно це проходить за сприяння мера міста. Міста №1, між іншим.

Повідомляє Народна Рада Мукачева.

3 comments

мукачево24 says:

если бы ви люди добрые знали,Ю скольких эта тварь костенко уволил, довоел до отчаяния, прямо выкидывал и увольнял работников которые посмели не так посмотреть на этого морального урода!он без стыда и совести заходит беспардонно во все кабинеты, отделы, управления, в БТИ, лазит по тумбочкам, шкафам, шуфлядам, рысчет как гиена, орет как психна всех, что лишит премии, увольняет всех. Если ктот ето читает, идите спросите у любого про костенка в мерии, у всех сразу дрожь по коже и страх быть уволенным.

Мукачіве2ь says:

Гнати в шию долбодятла всією Ратушею!! Йому шлях в джунглі до малфів))

Контрл says:

Скільки ще мукачівці терпітимуть клану бариг? Невже вони й надалі дозволятимуть таким уродам та чмошникам, як радник сопливого андрія, а саме небритого говнюка костенко, принижувати їхню честь та гідність і терпіти від таких ідіотів знущань? Такого тварюку і козла треба було в’єбати по лобу, щоб невихований негідник свої копита простягнув.Так би було цілком справедливо і об’єктивно. Його морда більш схожа на тварюку й опудало, а ніж на людину. Мавпоподібні і ті відрізняються від цього трухлявого й не бритого старця. Ганьба мукачівцям, що терплять знущань від таких подонків, які творять свавілля і беззаконня над людьми. Згинули б такі сволоти і мерзотники назавжди разом із своїми покровителями та їхньою завидівською файтою. Дебіли і неуки завжди залишаться ними і перевихованню не підлягають. Та річ у тому, що від них люди страждають. Але люди ж самі й винуваті, що обрали собі таких правителів міста.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *