Громада Свалявщини незадоволена Лунченком

дрогобецький Відкрите звернення до губернатора Лунченка В.В.

Громада Свалявського району, звертається до Вас, що особи, а саме: голови деяких сільських рад разом з декількома районними депутатами, звернулися до Вас, щоби відстояти на посаді голови Свалявської РДА -Дрогобецького І.І., при цьому поклавши на себе право представляти думку громади. Хоча насправді в жодній сільські раді не було проведено навіть сесій не говорячи вже про громадські слухання з цього питання.

Таким чином голови деяких сільських рад завели в оману Вас як очільника області.

За пів року своєї діяльності Дрогобецький І.І. показав себе як один із самих вірних членів партії регіонів та виконавець вказівок колишнього президента.

Його діяльність на вищевказаній  посаді характерна тим що ним незаконно звільнено  з посад одних із самих поважних двох директорів шкіл. На їх питання про причину звільнення Дрогобецький І.І.  відповів що його не цікавить організація роботи в школах, а його цікавлять голоси на виборах, і саме за партію регіонів і за Януковича, а вони такі голоси не забезпечать, тому він їх звільняє.

На посаді голови Полянської сільської ради Дрогобецький І.І. провертав оборудки із землею, перетворивши один із самих відомих санаторіїв України в „шанхай”. Хай пояснить яким чином не маючи бізнесу став одним із багатших людей області.

Районні депутати які палко підтримують Дрогобецького І.І., а разом із ним і партію регіонів, а саме – це Станкович В.Г. та Безик В.М., які також були у Вас на прийомі, зганяли силою людей на мітинг на підтримку партії регіонв в м. Ужгороді і самі стояли в перших рядах. І це в той час коли людей вбивали на майдані. То яке в них може бути моральне право висловлювати думку громади і на які зміни з такими людьми ми можемо розраховувати. Більшість, районних депутатів Свалявщини, які розділяють думку громади вже виразили недовіру Дрогобецькому І.І., в листі який вже був надісланий Вам.

Сільські голови, які неодноразово були у Вас на прийомі, пов’язані з Дрогобецьким І.І. в оборудках з землями і різними другими махінаціями і не можуть відмовити йому у виконані його наказів. Підтвердженням того що голови сільський рад не виражають думку громад є те,  що громада села Неліпино, на сесії, змусила сільського голову Мадяра В.В. підтвердити, що звернення до губернатора про залишення на посаді Дрогобецького І.І. це була його особиста ініціатива, а не думка громади, від імені якої він виступав.

Наполегливо просимо Вас питання що стосується призначення голови Свалявської райдержадміністрацій взяти на особистий контроль, при цьому врахувати реальну думку громади Свалявського району, а не думку осіб які до цього часу підтримують політику партії регіонів.

При цьому рахуємо, що голови райдержадміністрацій назначені Януковичом В.Ф. і які являються членами партії регіонів не мають морального права займати будь які посади в державних структурах.

З повагою громада Свалявського району

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *