Горе-водій із Закарпаття залишив на місці ДТП власний номерний знак

0_k__526696До міліції зателефонував невідомий громадянин, повідомивши про ДТП у селі Сокирниця Хустського району, в якій постраждав велосипедист.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та медики. Очевидці даної події повідомили, що причетний до пригоди водій легковика темного  кольору, який збив  місцевого жителя, зник у напрямку села Драгово.

Ретельно оглянувши місце події, працівники міліції знайшли загублений номерний знак. З такою знахідкою справа набагато полегшувалася.

Інспектор ВДАІ Володимир Зеленяк встановив власника автомобіля й разом із оперативними працівниками та дільничним невідкладно розпочали пошуки винуватця ДТП. Через декілька годин правоохоронці горе-водія знайшли. Ним виявися 20-річний мешканець одного із дальніх сіл Хустського району.

Зустрівшись з правоохоронцями, хлопець зрозумів, що не відкрутиться, тому що в руках вони тримали номерний знак, який належить його автомобілю. Після наведених аргументів та розмови з міліціонерами 20-річний водій зізнався у скоєному. Але щира сповідь водія та зусилля медиків життя 27-річного потерпілого  не врятували…

Автомобіль доставлено на штрафмайданчик міськвідділу міліції, у водія взято кров на вміст алкоголю.

Наразі слідчим дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *