Categories Новини

Футбол: ужгородська “Говерла” програла “Волині”

говерлаВідбулися матчі 24-го туру УПЛ. “Говерла” свій матч провела на виїзді з луцькою “Волинню”. Втретє поспіль у Прем”єр-лізі ужгородська команда пропускає 4 і більше голів. Загалом за три останні поєдинки (з “Динамо”, “Шахтарем” та “Волинню”) 17 м”ячів.

У першому таймі перевага була на боці господарів поля. За 45 хвилин лучани завдали втричі більше ударів і понад 60% часу володіли м’чем. Утім, єдині два удари у створ воріт від “Волині” стали для “Говерли” результативними. На швидкі голи Кобахідзе та Бабатунди, ужгородці відповіли голом Фещука на 28 хвилині та вже у доданий час голом Мякушка. Максиму Фещуку допомагав Максим Шацьких, з яким нападник зіграв у “стінку”. Другий м’яч у ворота “Волині” видався курйозним. Воротар Богуш незграбно вибив м’яч — Сергій Мякушко забивав уже в пусті ворота — 2:2.

У другому таймі малюнок гри не змінився. “Волинь” постійно шукала шлях до воріт Коваля, “Говерла” розраховувала на гру в контратаках. На 64-й хвилині Кобахідзе відібрав м’яч у Глушицького і зробив передачу на Бікфалві. Кращий нападник “Волині” забив 15-й гол в сезоні і вийшов наразі у лідери списку бомбардирів — 3:2. На 73-й хвилині черговою штовханиною у штрафному гостей скористався Козьбан, який ударом через себе пробив Ковалю між ногами — 4:2.

Голи: Кобахідзе (7), Бабатунде (23), Бікфалві (64), Козьбан (73) — Фещук (28), Мякушко (45).

18 — Удари — 7
13 — Удари у створ — 3
8 — Кутові — 3
0 — Попередження — 1

“Говерла”: Коваль, Хомін, Ягодінскіс, Люлька, Шиміч (Глушицький 59), Тудосе, Райчевич, М’якушко, Фещук, Шацьких (Гришин 80), Хльобас. Запасні: Бонь, Лухтанов, Полянський, Трухін, Родіч.

До кінця чемпіонату залишається два тури. “Говерла” зіграє у Києві з донецьким “Металургом” та вдома з “Дніпром”.

24-й тур
15 травня, п’ятниця:
«Чорноморець» — «Металург» (З) — 0:0.
16 травня, субота:
«Іллічівець» — «Ворскла» — 1:2,
«Шахтар» — «Металург» (Д) — 2:0,
«Зоря» — «Карпати» — 1:1.
17 травня, неділя:
«Олімпік» — «Металіст» — 2:1,
«Волинь» — «Говерла» — 4:2,
«Динамо» — «Дніпро».

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *