Дитячу програму до Дня Ужгорода перенесли на тиждень через негоду

“Територія щастя” – дитяча програма, яка мала відбутися сьогодні в рамках святкування Дня Ужгорода, через погодні умови переноситься.

“Декотрі рішення даються дуже важко. Як, власне, і те, що дитяча локація “Територія щастя” переноситься… ? Погода вирішила покапризувати. І хоча до організації і проведення дитячої локації залучено понад 60 осіб, довелося сконтактувати з усіма і приймати рішення про те, що свято у таку погоду буде некомфортним. Бо ж діти мають бути щасливими, а не мокрими! Свято обов’язково відбудеться!!! Ми ще повідомимо, чи у суботу (30 вересня), чи неділю (1 жовтня). Слідкуйте за нашою сторінкою. Нам дуже прикро, однак, свято має бути потужною подією, а не для галочки. Правда?”, – написали організатори дитячої локації на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

За прогнозами синоптиків, сьогодні упродовж усього дня в Ужгороді очікуються дощі, а часом – і зливи.
“Ми до останнього чекали на диво. Однак, мабуть, не цього разу. Навіть якщо дощ не йтиме, то висока вологість і низька температура повітря – зовсім не ті умови, які сприяють гарному дитячому відпочинку. Багато майстер-класів у таких умовах провести просто неможливо. Шкода, але здоров’я і комфорт дітей мають бути на першому місці. Ми зробимо все можливе, аби наступними вихідними “Територія щастя” була ще потужнішою, ніж вона мала бути сьогодні”, – прокоментувала керівник ГО “Щасливі діти” Ольга Павлова.

Прес-служба Ужгородської міськради

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *