Двоє ромів жорстоко побили жительку Берегова

циган33-річну мешканку м.Берегово, коли вона ввечері поверталася додому від батьків, неподалік власного будинку, побили двоє незнайомих. Одного нападника взято під варту, іншого оперативники розшукують… Їм загрожує до 4 років позбавлення волі, інформує Берегівський РВ УМВС.

Нещодавно до Берегівського райвідділу міліції із заявою про побиття звернулася 33-річна берегівчанка.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери з’ясували, що біля 22.00 години 33-річна мешканка м.Берегово поверталася додому. Коли жінка знаходилася за кількасот метрів від власного будинку до неї наблизилися двоє незнайомців, які запропонували їй піти з ними аби розважитися. Почувши відмову незнайомці розлютилися та почали лупцювати жінку.

Крики про допомогу почув сусід, який покликав чоловіка потерпілої, саме це і злякало нападників, вони втекли. Щоправда зловмисники встигли нанести жінці тілесні ушкодження у вигляді, перелому щелепи та численних гематом.

За кілька днів співробітники карного розшуку встановили особи ймовірних нападників ними виявилися: 38 – річний, раніше судимий житель місцевого табору та 52-річний мешканець ужгородського району. Однак обох по місцю проживання виявити не вдалось.

«Слід» одного із зловмисників співробітники карного розшуку виявили у м.Львів. У сусіднью область виїхали двоє оперативників де і затримали підозрюваного. Втікача доставили до Берегівського райвідділу міліції, де слідчий, за ухвалою суду, обрав відносно нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На час вчинення хуліганства чоловік перебував під адміністративним наглядом, за систематичне порушення громадського порядку під час відбуття покарання з іспитовим терміном за вчинену у 2014 році крадіжку

– Зловмиснику повідомлено про обґрунтовану підозру у вчиненні ним одразу двох кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) та ст. 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України,- каже начальник Берегівського РВ міліції Микола Куриця. – оперативниками проводиться ряд заходів спрямованих на розшук другого нападника.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *