Двоє мукачівців вкрали дизпаливо з вантажівки

пальнеДвох мукачівців, які викрали дизельне паливо з припаркованої вантажівки, затримали працівники патрульної служби. З багажного відділення їхніх «Жигулів» працівники міліції вилучили 150 літрів пального та гумовий шланг.

Удосвіта інспектори патрульної служби міліції зупинили автомобіль марки ВАЗ-2105, в салоні якого було двоє молодих чоловіків. При перевірці в багажному відділенні автомобіля патрульні виявили пластмасові каністри з пальним.

Під час розмови чоловіки віком 23 та 27 років повідомили, що пальне вони злили з вантажної машини,  припаркованої на одній з автозаправок на околиці м.Мукачева. Пальне мали намір продати.

– За годину правоохоронці встановили і власника машини, – повідомив заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції ВасильАнталовський. – Ним виявився мешканець с.Заріччя Іршавського району, який залишив свою вантажівку на кілька годин неподалік заправної станції.

За даним фактом слідчий Мукачівського міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка,  вчинена за попередньою змовою  групою осіб). Мукачівцям загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *