Досягнення реформаторки Мукачівської медицини “вражають” (ФОТО)

Нещодавно “Трибуна” повідомляла, як з легкої руки колишнього головного лікаря Перечинської ЦРЛ Любові Мандзич, а зараз начальника відділу охорони здоров’я Мукачівського міськвиконкому, волюнтаристськими рішеннями було скорочено значну частину відділень та медичних працівників Мукачівської ЦРЛ.

Журналіст  Саша Клімова вирішила поцікавитися за які досягення юний мер Андрій Балога взяв цю пані керувати медичною галуззю Мукачева. Ось, що з цього приводу пише Саша на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Сьогодні у справах занесло мене в славне місто Перечин… Стільки говорять всякого про реформування медицини в Мукачеві екс-очільнницею перечинської лікарні, що не полінувалася і зазирнула у тамтешнє медцарство…

Сказати, що я вражена – це не сказати нічого… Бо якщо реформування у Мукачеві веде до цього, то може ну його нафіг? Найбільше вразило те, що побачила при вході у стомат відділення (вже о 16.00 воно чомусь було зачинене)… інші корпуси також не блєск, але тут взагалі ппц. А от у Мукачеві в рамках реформи такого щастя вже немає, реорганізували під нуль, тож чекаємо, що з того буде… Також на території лікарні в Перечині діє і приватна клініка. А ще місцеві розповіли, що двох травматологів із Перечина перетягують у Мукачівську ЦРЛ, з 1-го числа, кажуть, виходять на роботу. І це при тому, що у Мукачівській ЦРЛ масові скорочення… Дивно якось… ой, дивно… – зазначає Саша Клімова.

лікарня лікарня2 лікарня3 лікарня4 лікарня5 лікарня6 лікарня7 лікарня8 лікарня9 лікарня10

лікарня11 лікарня12

1 comment

пацієнти says:

скоро ця гастролерка із перечина, велик балоговська рехформаторк має повернутися спочатку зробити європейську медицину у своєму царстві, а пак на підвищення у міністерство охорони здорвя у Київ, звержемеся їій на білет в один бік без возврата.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *