Дорожній контроль “осідлав” закарпатські Нижні Ворота

Учора практично всі обласні осередки організації «Дорожній контроль» влаштували «антихабарницьку» акцію на стаціонарних постах ДАІ. У деяких регіонах «дорожньоконтролівці» блокують пости і сьогодні.

дк

Доєднались до акції й активісти «Дорожнього контролю Закарпаття», відвідавши стаціонарний пост Нижні Ворота. Як розповіли в «ДК Закарпаття», акція «Банкрут» одночасно проводилась майже в усіх обласних центрах – у Харкові, Львові, Одесі, Луганську, Вінниці тощо. Метою активістів було вчергове нагадати, що свої законні права необхідно хотіти і вміти відстоювати. Задля чого «дорожньоконтролівці», перебуваючи в постійній готовності для надання правової допомоги і слідкуючи, аби ДАІшники не зупиняли невмотивовано автомобілі, одночасно «несли вахту» на постах в різних регіонах країни.

дк2

Однак головним, «глибшим» лейтмотивом акції все ж був інший, а саме – солідарне висловлення підтримки побитому в липні в Донецьку активісту і журналісту видання «Дорожній контроль» Олегу Богданову. 21 липня Олег Богданов піддався нападу двох невідомих прямо у дворі будинку, в якому живе. Двоє чоловіків били його на очах у дітей, дружини і всіх, хто на той момент перебував у дворі. В результаті Олег Богданов опинився в лікарні з черепно-мозковою травмою, струсом мозку, зламаними щелепою і носом. Незадовго ж перед тим Олегу Богданову було спалено автівку.

На посту в Нижніх Воротах активісти «Дорожнього контролю» пробули понад 3 години, поїхали звідти за північ. Кажуть, зустріли їх ДАІшники без здивування, жодних ексцесів у період проведення «операції Банкрут» на посту не трапилось. А найголовніше – впродовж кількох годин, в які активісти перебували на посту, всі водії проїжджали тут абсолютно «безкоштовно» і не псуючи собі нерви.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *