Для безоплатного користування громадським транспортом ужгородським школярам потрібні учнівські квитки

маршрутка-дітиУчнівські квитки, щоб ужгородські школярі могли без оплати їздити автобусами, виготовляють у кожному навчальному закладі.

Заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак надав роз’яснення щодо учнівських квитків, які є підставою для безоплатного користування міськими автобусами для учнів 1-11 класів ужгородських шкіл.

Щоб дитина якомога швидше отримала квиток, батькам потрібно лише подати в заклад, де вона вчиться, фотографію учня розміром 3х4. Єдиної форми, яким повинен бути цей квиток немає, лише визначена на нараді фахівців, рекомендована міською владою і ця форма надана кожній школі для використання.

Централізовано бланки таких квитків не виготовляються – кожна школа забезпечує своїх учнів безкоштовно. Чимало школярів, особливо ті, хто їздить на спортивні змагання, предметні олімпіади тощо, користуються пільгами на міжміські перевезення і вже мають учнівські квитки, вони можуть їх використовувати і для автобусів у місті. Всім іншим дітям документ зроблять у кожній школі.

Поки триває робота з виготовлення учнівських квитків із перевізниками досягнуто домовленості, що водії повинні безперешкодно перевозити дітей шкільного віку, повідомляють в Ужгородській міській раді.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *