Депутат з Рахівщини розповів про лісових злодіїв

Коментуючи повідомлення прес-служби прокуратури Закарпатської області про те, що на хабарі затримано службову особу Довжанського лісгоспу, депутат Рахівської районної ради Микола Кокіш-Мельник зазначив на своїй сторінці у мережі Фейсбук (орфографія і стилістика збережені):

Хіба це сенсація хабарі чиновникам тай ще в лісовому господарстві???

Чи може правоохоронні такими поодинокими випадками показують роботу для ”галочки” і нагадують про себе людям чи тим хто не доплачує хабарі???

Для прикладу хочу зазначити, що директор ДП”Рахівське ДДГ” Володимир Приступа не менший ”хабарник” а можу назвати далеко далеко більший!

Чому правоохоронні органи відмовчуються як шановний ”горе” директор, ”заслужений чи переслужений”, кандидат наук Володимир Приступа нажив багато мільйонні статки на виду у всіх правоохоронних органів які всі роки у ”верхи” рапортували, що в лісі крадіжок немає, хабарів не буруть???

Зараз, за твердженнями окремих експертів Приступа нажив собі статки на десятки мільйонів доларів і це тоді коли основна маса людей перебуває та виживає за межею бідності!

Якщо нажити такі багато багато мільйонні статки то можна лише уявити скільки в ДП”Рахівське ЛДГ” було вкрадено лісу, ”списано” по різним схемам грошей, в браконьєрино Оленів, Ведмедів бурих, Рисів і т.д.!?

Разом із тим, начальник Закарпатського управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурґа теж чомусь ці ”злодіяння” директора ДП”Рахівське ЛДГ” Приступи В.М. не бачив або може не хотів бачити, очевидно табличка ділення працює стабільно та безперервно?!

Тож виникає риторичне питання; для чого робити такі цирки та шоу для людей коли правоохоронні органи із закарпатськими мега лісовими ”злодіями” і в темі і в долі???

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *