Депутат сільради на Тячівщині проголосував за виділення ділянки рідному брату

земляТячівською місцевою прокуратурою проведено результативну перевірку щодо додержання вимог Закону України “Про запобігання корупції» в одній із сільських рад району.

Встановлено, що один із депутатів сільської ради, в порушення вимог Закону, знаючи про реальний конфлікт інтересів, не повідомив про це у встановленому законом порядку, та прийнявши участь у засіданні сесії, проголосував за виділення земельної ділянки, площею 0.38 га своєму рідному брату.
Відтак, Тячівською місцевою прокуратурою складено протокол про адміністративне корупційне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 172-7 КУпАП, який направлено для розгляду по суті у Тячівський районний суд.
Крім того, завдяки координації місцевою прокуратурою дій інших місцевих правоохоронних органів, впродовж 2016 року спеціально уповноваженими органами у сфері запобігання корупції було виявлено та задокументовано ще два аналогічні факти неповідомлення про конфлікт інтересів, за результатами яких складено відповідні протоколи, а винні особи притягнуті до встановленої законом відповідальності.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *