Чим державний прапор заважає берегівському меру

прапорЩе нещодавно всі інформаційні інтернет ресурси краю облетіла фотографія прикрашеного 18-метровим державним прапором будинок культури в центрі міста Берегово. Даний прапор був встановлений місцевими активістами за власний кошт як символ єдності країни, символ боротьби за незалежність України, що набув реального значення. Адже саме за це знамено – синьо-жовтий стяг поклали сотні життів наші герої воїни-захисники у боротьбі із окупантами.

Проте висіти прапорові судилося недовго. Як свідчать дії берегівської мерії, право висіти державний прапор має лише до Дня Прапора та до Дня Незалежності. Пізно вночі після закінчення свят прапор зняли.
Такі дії мерії обурують місцевих мешканців, оскільки державний стяг аж ніяк не може зіпсувати виду сірого місцевого будинку культури, а навпаки, викликає почуття патріотизму, єдності, незламності духу та гордості. Після висловлення активістами свого невдоволення такими діями очільника міста, було досягнуто домовленості про те, що до пʹятниці прапор буде повторно вивішено на будинку культури і висітиме до закінчення бойових дій в зоні АТО. Проте всупереч даним обіцянкам 29 серпня Бабяк З. на закритому засіданні міської ради поставив на голосування питання розміщення Державного прапора на будинку культури але разом ! із угорським прапором.
Напрошується питання: в якій державі ми живемо і навіщо відкривати другий фронт.
Громадські активісти
міста Берегова

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *