Чопські митники проклинають свого керівника

Чопські

Шановна редакція! Бачу, що ви не боїтесь писати правду про багатьох закарпатських чиновників. Дуже вас прошу повідомте, через ваш сайт, що працівники Чопські митниці проклинають свого начальника Олександра Похилько (особливо жінки).

Справа у тому, що цей «начальник» цілий день десь «блудить», а тільки пізно ввечері розглядає та підписує документи. Він не думає, що у його підлеглих є сім’ї та діти, він не думає, що людям треба ще доїхати додому у інший кінець області.
Якщо ваше видання цікавить, можу, ще багато, що розказати цікавого про роботу нашого «начальника».
Буду дуже вдячна, якщо через вас пан Похилько змінить своє ставлення до своїх працівників.
З повагою Наталія Ю.
Лист опубліковано, без змін та редагування. 

Новини Закарпаття

3 comments

Станіслав says:

Він взагалі про людей не думає, лиш про себе сонцелікого і про гроші

Станіслав says:

Похилько дав обыцянку мукачівцям що буде робити любу кількість сигарет каміонами і бусами якщо його лишать начальником таможні.Поставив на мукачево нач.мп неповноцінного алкоголіка свідерського , свого племінника декларантом і помалу оформляе сигарети на виїзд.КАЛЕТНІКУ БРЕШЕ ЩО ПО 50 коробок в машині а насправді не менше 400( затримання на лужанці підтвердження).Ходив перед донецькими в мукачеві на колінах так ще хоче бути начальником. ФІрми по мукачеві половина лівих на растаможці а щоб бути начальником відділу або поста то треба мати незакриту кримінальне провадження як хомяк із тиси. овчаров із тиси, мирончук, мельник сабадош .Хоче ще хоча б рік робити щоб все списати на Алену .а на крайній випадок на ципящука . В той же час Клименко підписує договір з європов про боротьбу з цигарками а Похилько каже що він дурак бо сигарети все рівно будуть іти через Закурпаття.

Влад says:

В цій публікації підлість автора льється через край. Чи може це замовлена кимось публікація (брудна інформаційна атака) ? Не лайте начальника, тому що невідомо, яким “проффессіонналлом” буде наступний

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *