Чопські депутати зірвали тарифну сесію, у відповідь комунальники обіцяють перекрити водопостачання міста (відео)

4 травня не відбулося позачергове засідання 30 сесії, на розгляд якої виносилися 4 питання порядку денного. На засідання з’явилося 8 депутатів, котрі переживають за місто та його громаду: Олег Березовський, Ігор Вольський, Ігор Гіжан, Олександр Голод, Василь Голубка, Ігор Островський, Віталій Русин та Михайло Чолавин.

Напередодні всі депутати були належним чином повідомлені про скликання позачергового засідання, однак не з’явилися наступні міські обранці: Маріанна Адам (виїзд за кордон), Барна Балог, Оскар Балог, Томаш Берецкі, Михайло Бублик, Олена Гурик, Мігаль Дебрецені, Ігор Єськін, Лудвік Комоні, Валерія Лакатош, Георгій Мартинов, Ольга Орсагош, Валентина Плиска (лікарняний), Еріка Сабо, Іштван Товт, Галина Цар, Аттіла Цекус (виїзд за кордон), Тодор Якобчук. Повідомляє офіційний сайт Чопської міськради.

Без поважних причин у повному складі проігнорували засідання міськради фракції “Єдиного Центру” та КМКС.

Каменем спотикання стало питання підняття тарифів на водопостачання та водовідведення. Воно було зумовлено тим, що уряд неодноразово піднімав мінімальну заробітну зарплату,  також значно піднялися ціни на електроенергію. Голова трудового колективу водоканалу повідомив, що за три місяці працівники установи отримали по 800 гривень зарплати бо її нема з чого платити. Якщо депутати не підтримають підвищення тарифів то місто може залишитися без води, комунальники обіцяють перекрити водопостачання міста.

Відповідно до статті 22 Регламенту Чопської міської ради присутніми депутатами було вирішено провести у понеділок, 7 травня, о 16.00 год. спільне депутатське засідання, а у вівторок, 8 травня, о 10.00 год. — позачергове засідання 30 сесії VII скликання.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *