Чопські “демони” проти журналіста, боротьба триває (ВІДЕО)

бізіляЖурналіст “Трибуни” Валерій Наталевич продовжує боротьбу зі злочинною владою, у арсеналі тої маса підлих прийомів. Про один з них у наступному матеріалі.
Итак, смотрите видео от 13 января, записаное двумя камерами одновременно. И вы увидите чопского мэра Галину Царь и ее подчиненных в их истинном обличье, а не в тех масках, какие они надевает каждое утро ― такими вы их даже не представляли. Вы увидите мстительных тварей и заодно поймете, кто в нашем Чопе главный преступник, коррупционер и ГЛАВНЫЙ инициатор этой «заказухи» на меня. Вы поймете, что Чопская мэрия – это организованная преступная группировка! ОПГ…

Впрочем, давайте вначале объясню, почему я, «как последний идиот», всюду таскаюсь с камерой. Никто в Чопе этого не понимает, многих это раздражает, но ведь никто и не спрашивает! Так вот, раньше я был обычным человеком и своей странной привычкой обзавелся, когда заметил, что при решении своих не многочисленных коммунально-бытовых вопросов меня водят по кругу ― в коммунальном предприятии, в мэрии, т.д. Возможно, кто-то с подобным бы смирился, а я не захотел. Надоели мне эти “движения круговые “, поэтому я решил взяться за видеокамеру. И это определенно оказало воздействие…

Видеокамера, правда, не ускорила продвижение моих вопросов, зато для предания гласности фактов вранья и бездеятельности наших чопских чиновников я стал выкладывать отснятый материал на Youtube. Теперь один только вид моей видеокамеры начинал корежить, трусить и вызывать зубовный скрежет у чопских «слуг народа» . Похожее я наблюдал только в фильмах про экзорсистов, изгоняющих бесов.

А тут вдруг 27 ноября 2013 года на меня в своем кабинете напал зам.мэра Буркуш Арпад ― совсем плохо у парня с нервами стало. Неадекватный поступок был вызван вовсе не моим вопросом о 4-х часовом отсутствии воды в городе и отсутствием информации о продолжительности аварии, а наличием у меня видеокамеры, которая просто висела на шее. Он в прыжке(!) сорвал ее с меня и стал звать на помощь. Сбежались сотрудники мэрии, которым Буркуш стал врать, что это я на него напал. Естественно, тут же вызвали милицию, меня увезли в горотдел, а потом в областной наркологический диспансер ― проверить «на алкоголь».

Буркуш тогда побоялся написать заявление, ибо «знала собака, чье мясо съела». Я стал догадываться, что это была “репетиция” и что против меня что-то замышляется. Поэтому с той поры я зерекся разговаривать без включенной видеокамеры с этими подонками в чопской мэрии, чьи души потихоньку доедают бесы. Теперь моя видеокамера ― мое средство защиты. И этот случай с фальсификцией уголовного дела ― наглядное подтверждение ее “оборонительных” свойств.

Итак, 13 января. Около 15:00 часов я пришел в Чопскую мэрию, чтобы завершить с Олей Бизилей наш разговор пятидневной давности. Кто захочет, может сравнить видео с протоколами допросов главных фигурантов этой фальсификации. Из них следует, что я без стука ворвался в кабинет Бизили О.В, напал на нее, угрожал ее убить, нецензурно выражался, кричал “всех уничтожу!!”, толкнул Галину Царь и т.д. ― прям террорист какой-то…

Я обращаюсь к жителям Чопа: знайте, на моем месте мог оказаться любой из вас, потому что этим тварям безразличны вы и все ваши проблемы. Их интересует только нажива! И власть ― как средство наживы. Поэтому на следующих выборах местной власти голосуйте за достойного мэра!

ДОКУМЕНТЫ В ДОПОЛНЕНИЕ:

===Бизиля О.В. ===
ЗАЯВА
Прошу прийняти міри відносно громадянина Наталевича В.В., який 13.01 2014 р. о 15:00 годині увірвався в мій робочій кабінет безпідставно ображав мене нецензурними словами, погрожував фізичною розправою, чим зірвав прийомний день, а також порушив умови праці.
Зі статтею 383 КК України ознайомлена
13.01.2014 року
========================
ВЫДЕРЖКИ ИЗ ПРОТОКОЛОВ ДОПРОСОВ ПО СОБЫТИЯМ 13 января 2014 г.:
=== Бизиля О.В.===
Питання: Що ви можете пояснити з приводу повідомлення про вчиненя хуліганських дій, що мали місце 13 січня 2014 року в приміщенні вашого кабінету?
Відповідь: Я працюю заступником голови Чопської міськради. 13 січня 2014 року знаходилась у своєму кабінеті. Я здійснювала прийом громадян згідно графіку…..В 15.00 годині до мого кабінету зайшов Наталевич В.В…. і почав мене ображати нецензурною лайкою. До мого кабінету увірвався він без запрошення чи попередження. Наталевич В.В. не записувався та зайшов до мого кабінету без мого дозволу. Коли Наталевич В.В. зайшов, він повідомив, що прийшов, щоб мені роз’яснити закон України «Про доступ до інформації».
Питання: Чи були між вами та Наталевич В.В. конфлікти раніше? Чи склалися між вами особисті неприязнені відносини? Якщо так, то вкажіть, чому?
Відповідь: Ні, конфліктів не було. Наталевич В.В. вже неодноразово приходив до мене та ображав мою гідність та постійно піддавав сумніву мою компетентність. Наталевич В.В. …… постійно приходить до мене в кабінет та проводить відеозйомку, а пізніше ….викладають в соціальні мережі.
Питання: Як поводився перебуваючи у вашому кабінеті Наталевич В.В.: чи кричав, ображав, висловлювався нецензурною лайкою на вашу адресу, погрожував?
Відповідь: Наталевич В.В. кричав, погрожував фізичною розправою, принижував мою людську гідність та порушував правила загальної моралі та поведінки у громадських публічних місцях. Наталевич В.В. від своїх же слів розпалювався все більше та більше, він погрожував мені вбивством.
Питання: Як довго Наталевич В.В. перебував у вашому кабінеті?
Відповідь: Наталевич В.В. перебував у мене в кабінеті протягом близько 15-ти хвилин. А пізніше до мого кабінету зайшли на шум інші працівники місьради.
Питання: Як поводив себе Наталевич В.В., коли перебував у вашому кабінеті?
Відповідь: Він був досить агресивно налаштований, погрожував, проявляв хвацькість та словесно ображав мене як особистість, не зважав на те, що перед ним посадова особа. Він не реагував на мої неодноразові прохання заспокоїтись та покинути приміщення мого кабінету.
Питання: Чи застосовував Наталевич В.В. (чи погрожував застосувати) до вас фізичну силу?
Відповідь: Наталевич взяв мене за плечі, коли я сиділа в своєму кріслі, але не спричинив мені жодних тілесних ушкодженнь. Він ображав мене словесно.
Питання:
Чи були у вас в кабінеті присутні інші особи?
Відповідь: Коли Наталевич В.В. зайшов, я була сама, а коли він почав кричати та погрожувати мені, на цей галас з інших кабінетів прийшли працівники чопської міськради, а саме Фелдий О.П., Касьян В.І. та міський голова Цар Г.В. всі вони почали заспокоювати Наталевича, але він не реагував ні на кого та продовжував погрожувати мені та кричати. Цар Галина голосно сказала, що в «нас нарада», а тому всі вийшли з кабінету.
Питання: Як ви сприйняли погрози вбивством, які висловлював на вашу адресу Наталевич В.В.?
Відповідь: ….він вже не вперше мені погрожував, він кожного разу при зустрічі зі мною знущається з мене морально. Саме це викликає у мене обурення та різке погіршення самопочуття, у зв’язку з чим я не можу виконувати покладені на мене функціональні обов’язки.
Питання: Коли та чому Наталевич В.В. припинив свої хуліганські дії?
Відповідь: Коли до мого кабінету прийшлі інші прцівники Чопської міськради та побачивши, що Наталевич В.В. не реагує на жодні зауваження, повідомили, що викличуть працівників міліції, тоді через декілька хвилин він самостійно вийшов з приміщення адмінбудівлі. Коли ми всі були в коридорі міської ради, я запитала в Наталевича В.В., що би він зробив зі мною, якби не прийшов Касьян В.І., на що він відповів «вбив би вас!». Далі Цар Галина проходила повз нього, він відреагував неадекватно, кричав, щоб його не чіпали. Цар Галина запитала, чому він приходить до міської ради, на що Наталевич В.В. чітко відповів «вбивати вас!». Розмова в коридорі тривала 10 хвилин. Це чули та бачили Сігайов В.Д. та Бублік М.В.
Питання: На який час було зірвано роботу Чопської міськради?
Відповідь: З того моменту, коли Наталевич В.В. прийшов до міської ради о 15.00 годині і до кінця робочого дня.
Питання: Чи будете ви заявляти цивільний позов до Наталевич В.В. з метою відшкодування вам завданих матеріальних та моральних збитків?
Відповідь: Ні. Вирішу в процесі подальшого слідства.
=======================

===Цар Галина Василівна===
Питання: Чи приходив Наталевич В.В. та Ступак Л.В. після 8.01.2014 року…?
Відповідь: …..13 січня 2014 року Наталевич В.В. знов приходив до Чопської міськради та вчиняв сварку. Але не в моєму кабінеті, а в кабінеті мого заступника Бізілі О.В.
Питання: Розкажіть будь ласка про обставини вчинення хуліганських дій Наталевичем В.В. 13 січня 2014 року.
Відповідь: 13 січня 2014 року я знаходилась у приміщенні Чопської міської ради на своєму робочому місці. О 15:00 годині до мого кабінету зайшов один з працівників Чопської міської ради та повідомив, що в кабінет до Бізілі О.В. зайшов Наталевич В.В. та вчиняє з нею сварки, тобто заважає їй нормально працювати та виконувати функціональні обов’язки. Після цього я вийшла зі свого кабінету та пішла до робочого кабінету Бізілі О.В. Там побачила свою заступницю Бізілі О.В., Наталевича В.В., який кричав на неї та висловлювався в її сторону нецензурною лайкою. Наталевич В.В. розмахував руками, кричав та погрожував фізичною розправою моїй заступниці. Він ніяким чином не відреагував на те, що на його крики збіглись інші працівники міськради. Я зайшла до кабінету та зробила йому зауваження. Він продовжував кричати та висловлюватись нецензурною лайкою. Не зважаючи на те, що перед ним жінки, він ображав нашу людську гідність та мораль.
Питання: Як саме поводив себе Наталевич В.В., чи були з ним інші особи, чи прийшов він до міськради один?
Відповідь: Наталевич В.В. в цей день приходив до Чопської міськради сам. Коли він перебував у приміщенні кабінету мого заступника Бізілі О.В., Наталевич В.В. поводився досить агресивно та аморально, погрожував їй фізичною розправою. Своїми діями Наталевич В.В. проявляв зневажливе та неповажне ставлення до працівників Чопської міськради та публічно погрожував знищити адмінбудівлю працівників міської ради та тих, хто в ній працює. Він не реагував на мої та іншіх працівників словесні зауваження та прохання покинути приміщення міської ради. Він заспокоївся та вийшов лише після того, як я повідомила йому, що викликала міліцію.
Питання: Чи заходив Наталевич В.В. в інші кабінети, чи одразу вийшов геть з будівлі Чопської міської ради?
Відповідь: Дізнавшись про те, що ми викликали працівників міліції, Наталевич В.В. вийшов та пішов геть з будівлі у невідомому мені напрямку, а ми залишилися у приміщенні чопської міськради. Наталевич В.В. своїми діями знов зірвав роботу Чопської міськради.
===========================

=== Касьян Віктор Іванович===
…….13 січня 2014 року я ідучі на роботу в Управління міського господарства зустрів директора «Тиси», який сказав, що до мене приходив Наталевич В.В., тому я пішов в міську раду дізнатись про причину його візиту. В приміщенні міської ради я запитав, чи ніхто не бачив Наталевича В.В., на що один з відвідувачів повідомив мені, що Наталевич В.В. зайшов до кабінету Бізілі. Коли я підійшов, то ще із-за дверей почув, що Наталевич В.В. на підвищенному тоні щось вимагає від Бізілі О.В.. Наталевич В.В. кричав в кабінеті заступниці Чопського міського голови та я одразу побіг до її кабінету, щоб дізнатись, у чому справа. Коли я зайшов до кабінету Бізіля О.В., я побачив, що там над Бізіля О.В. стоїть схилившись Наталевич В.В.. Він кричав на Бізіля О.В., що вона тупа та не знає законодавства України, висловлювався нецензурною лайкою, ображаючи її людську гідність та пригнічуючи її особистість. Я зробив Наталевич В.В. зауваження та просив його заспокоїтись. Далі Наталевич В.В. трохи заспокоївся та сів поруч з Бізіля О.В., продовжував ображати та погрожувати їй. Через декілька хвилин зайшла Фелдий О.П. та за нею Цар Г.В.. Побачивши, що в кабінеті вже багато осіб, Наталевич В.В. встав та почав виходити з кабінету. На запитання та пропозицію Цар Г.В. пройти до її кабінету він відмовився та продовжував ображати Бізіля О.В.. На питання Цар Г.В., чому він прийшов, Наталевич В.В. відповів: «Вбити заступника голови», «І до вас ще прийду!»
Питання: Як довго Наталевич В.В. перебував в кабінеті Бізіля О.В.?
Відповідь: Я не пам’ятаю точно, в моїй присутності він був 5-7 хвилин.
Питання: Що могло статися, на вашу думку, причиною такої поведінки Наталевич В.В.?
Відповідь: Я вважаю, що він постіно неадекватно себе поводить, а тому у нього немає конкретних причин такої поведінки.
Питання: В якому стані перебували працівники Чопської міськради після того, як звідти пішов Наталевич В.В.?
Відповідь: Працівники міської ради викликали міліцію, Бізіля О.В. дуже переживала та в неї стався нервовий зрив. Вона дуже хвилювалася, вона була настільки шокована та схвильована, що мусила пити заспокійливе та не могла продовжувати виконувати свої безпосередні обов’язки. Продовжувати виконання обов’язків працівники міськради не змогли через свій поганий моральний стан та нервову напругу а тому подальший робочій день було зірвано.
=========================

=== Фелдий Оксана Петрівна===
13 січня 2014 року ….о 15:00 годині я перебувала у своєму кабінеті….. побачила через відкриті двері, що по коридору йшов Наталевич В.В. зі своєю відеокамерою. Через деякий час, близько через 10 хвилин, я почула шум з кабінету заступника Чопського міського голови Бізіля О.В.. Там відбувалася розмова на підвищенному тоні. Я вийшла з кабінету та пройшла до кабінету Бізіля О.В., щоб дізнатися що стало причиною крику та шуму. Коли я зайшла до кабінету Бізіля О.В., я побачила, що там Наталевич В.В. розмахував руками, в яких тримав закон України «Про доступ до публічної інформації» та кричав, погрожував фізичною розправою заступниці голови. В кабінеті вже знаходився Касьян, вона знаходилась на робочому місті, сиділа за столом, а перед нею я побачила громадянина Наталевич В.В.. Наталевич В.В. ніяким чином не відреагував на те, що я зайшла до кабінету та зробила йому зауваження, взиваючі до його совісті та здорового глузду. Я запитала Наталевич В.В.: «Навіщо ти це все робиш? Чому ти так поводишся та не даєш нам працювати?». А він відповів: «А ти вообще молчи!» Він продовжував кричати та висловлювався нецензурною лайкою, незважаючи на те, що перед ним жінки. Він ображав нашу людську гідність та мораль.
Питання: Як поводив себе Наталевич В.В. в кабінеті Бізіля О.В.?
Відповідь: Наталевич В.В. поводив себе досить агресовно, погрожував заступниці голови фізичною розправою. Наталевич В.В. не реагував на мої словесні зауваження та прохання покинути приміщення міської ради. Далі до кабінету Бізіля О.В. зайшла Цар Г.В. та запросила всіх на нараду. Наталевич В.В. вийшов з кабінету в коридор та продовжував кричати на запитання Цар «Чому ви прийшли до Бізіля О.В.?» Наталевич В.В. іронічно відповів «Вбивати!» та засміявся. Далі Наталевич В.В. вийшов з міської ради та пішов геть. Працівники міської ради залишилися у приміщенні, хоча через нервове напруження та душевне хвилювання не могли продовжувати виконувати свої обов’язки.
Питання: Чи могли стати причиною негативної поведінки Наталевич В.В. особиста неприязнь чи стосунки будь з ким з працівників Чопської міськради.
Відповідь: Наталевич В.В. спеціально приходить, щоб паралізувати роботу міськради, принизити її працівників та посилити соціальну напругу у суспільстві. Він порушує правила громадської моралі та поведінки під час перебування у публічних місцях з хуліганських спонукань для того, щоби в подальшому викласти інформацію у соціальних мережах. Хочу доповнити, неодноразово приходив до міської ради, намагався зірвати сесію міської ради, ображаючи депутатів грубими словами.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *