Буланов звинуватив Балог у дестабілізації ситуації в Ужгороді

мітинг12Депутат Ужгородської міськради Ростислав Буланов проаналізував ситуацію навколо подій в УМР.

Події, що відбуваються останнім часом, а саме відсутність міського керівництва, – це ніщо інше, як спроба показати “ко ґазда”, розширити свою сферу впливу. Ужгород без керівництва… Що ж відбувається у нашому рідному Місті? А відбувається наступне: одна дуже відома закарпатська сім`я вирішила втілити в Ужгороді свої амбіції. Хоче довести, що тільки вони впливають на процеси на Закарпатті, і їм насправді плювати на людей та наш край. І, здається, не випадково робить це саме зараз. Місто – на порозі прийняття нового бюджету. Треба вирішувати багато питань, які забезпечують життєдіяльність міста, зокрема, опалення дитячих садочків, шкіл, лікарень; питання водопостачання, безперебійного функціонування транспортної системи Ужгорода в зимовий період і , звісно ж, виплати зарплат усім бюджетникам.

Щоб все це вирішити, необхідно, аби міська влада працювала у звичайному режимі, а не перетворювала свою діяльність на брудні підкилимні ігри.

 

1 comment

ТАМАРА says:

Треба всю Ужгородську міську Раду на смітники,але й ужгородці повинні показати свою рішучу громадянську позицію,бо ж звикла ужгородська громада байдуже спостерігти за подіями,обговорювати новини в “маршрутках”,в поліклініках,а там де треба слово сказати язики,самі знаєте де,….

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *