Брати Балоги – єдині із закарпатських нардепів, хто не проголосував за включення Закарпаття до дорожнього експерименту

Народні депутати від Закарпаття брати Балоги вчора (20.12) не проголосували за включення Закарпаття в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць. Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті Верховної Ради України, про поіменне голосування за проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо удосконалення складання та виконання бюджетів) (№5131) – у другому читанні та в цілому. Нагадаємо, що прийнятий минулого року Верховною Радою Закон включав тільки п’ять регіонів України: Волинську, Чернівецьку, Львівську, Одеську області, а також м.Київ.
– За підсумками вчорашнього голосування Закарпаття все-таки включили в дорожній експеримент – за це проголосувала більшість депутатів, – заявляє Геннадій Москаль. – При цьому з нардепів, що представляють Закарпаття, за законопроект проголосували всі крім трьох Балог.
Віктор хоч і сидів у сесійній залі, але утримався, а Іван із Павлом навіть не прийшли. Хочу нагадати, що клан Балог десятиліття панував на Закарпатті, мав тут необмежену владу, доступ до фінансових ресурсів, але не зробив для закарпатських доріг нічого! Тепер мені доводиться вибивати кошти замість цих «патрійотів» і піднімати Закарпаття, яке вони довели до ручки. Жодної користі для області від цього сімейно-фінансового клану немає, усе, на що вони спроможні, – вкрасти для себе об’єкти на зразок «Синяка», військових містечок у центрі Мукачева чи Мукачівського аеродрому, з якого обіцяли зробити міжнародний аеропорт. Якщо Балоги не голосують за додаткові фінансові надходження для ремонту доріг на Закарпатті, хай відкривають у Мукачеві обіцяний міжнародний аеропорт і літають сюди на «Боїнгах»!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *