Боротьба за відкликання берегівського депутата Бізілі продовжується (ВІДЕО)

чирибан2Берегівська територіальна комісія відмовила ініціативній групі в реєстрації питання відкликання депутата Берегівської міської ради Наталії Бізілі. Причиною стало порушення порядку збору підписів (неправильно оформлений протокол,  в якому вказано 10 підписів замість 25) але комісія готова зробити це у випадку дотримання всіх процедурних норм з цього питання, для цього організаторам акції ТВК видала відповідні підписні листи). 

Активіст Тетяна Яблінська, яка ініціювала збір підписів з відкликання недобросовісного депутата каже, що і надалі боротиметься за права громади мати відповідальних народних обранців і обов’язково виступить з цього питання на наступній сесії Берегівської міської ради. З нею солідарні і інші мешканці Берегова, які не хочуть більше бачити Наталію Бізілю у якості свого депутата.

Детальніше у відео Ростислава Цьоми.

 

 

1 comment

Сектор А says:

Правильноє дорогою пішла Тетяна. Але у цій Системі не можливо боротися із свавіллям законними методами, бо в нас закони писані лише для народу, а не для депутатів, можновладців, прокурорів з ментами та чиновників-корупціонерів!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *