Берегівські волонтери розворушили депутатський “гадюшник”

чирибан3Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук інформує волотер з Берегова  Тетяна Яблінська.

Після того як я подала протокол виборців із заявою Голові виборчої комісії та три заяви до Берегівського міського голови Бабяка З.А. із проханням надати мені письмову відповідь по одній із заяв нарахунок днів прийому виборців депутатами Берегівської міської ради в 2014 році склалася цікава ситуація. Міський голова пішов нам на зустріч і пообіцяв задовільнити наше прохання, а ввечері мені поступив дзвінок від мого хорошо друга, який мене попередив, що з боку депутатів , можливо депутатів від ЕЦ проти мене і моєї сім”ї готується провокація у формі якогось підлогу в виді наркотиків або зброї.

Виходить що просте банальне питання, яке стосується простих мешканців міста турбує наших депутатів настільки сильно,що вони готові відповісти підлою провокацією.А також на відеорепортаж О.Калакуцього Ольга Бізіля готує заяву у суд нібито за наклеп. Тоді житлово комунальні питання, які мали місце за період роботи 2005 – 2013 років можливо є сенс висвітлити більш в детальній формі і зробити офіційний запит по роботі житлово комунальної комісії.бізіля

Зрозуміло що ми наступили у гадюшник, який до сьогоднішнього дня рветься до влади і готує нові провокації по роботі міськради м. Берегова. Революції бояться чи можливо бояться того що вспливе все те, що вони наколошматили за роки правління. Навіть незважаючи на те що Ольга Бізіля зробила офіційну заяву у газеті Берегово, нібито вони не заважатимуть роботі міського голові, і вона надіється на те, що він залишиться на своєму місці до закінчення каденції. Тоді чому її так турбує питання висвітлення роботи, особисто її, за період часу, коли вона працювала зам мєром. Якщо вже мені пішли погрози з бажанням дискредитувати мене, і я простий волонтер, мешканка міста, яка просто хоче мати інформацію, яка стосується всіх жителів Берегова….? Виходить вони бояться ПРАВДИ!!!

1 comment

Сектор А says:

Дві сетрички Бізілі, Світлана Швидка-Чирибан (на прізвисько Швидкий Дерибан) та Ковачка..Оці дурепи колотять тим Береговим як хочуть, а Оля Бізіля колотить ще у Чопі. Еболу на них та вивезти бо біса десь на острів!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *