Балоги розпочали міжусобицю за контроль над Ужгородською міськрадою

балогиБрати Балоги Віктор та Іван ніяк не можуть поділити сфери впливу у підконтрольній їм Ужгородській міській раді.

Віктор Щадей, якого посадили в крісло секретаря міськради та в.о. міського голови голосами ЄЦу та ПР виявився не зовсім адекватним керівником, швидко попав під вплив “рєшал” з числа регіоналів Віктора Феєра та Віктора Бобіти, які акумулювали грошові надходження за вирішення земельних питань і 20% відсотків від отриманої суми віддавали Віктору Щадею.

Така ситуація не влаштовувала кума Івана Балоги, теперішнього голову Закарпатської облради Володимира Чубірка, який хотів особисто контролювати всі сфери діяльності м. Ужгорода але натикався на опір, відчувшого смак “живих” грошей Щадея.

Ситуацію вивело з рівноваги  намагання Віктора Щадея влаштовувати постійний дешевий піар на звичайній комунальній роботі, яку на собі тягнув заступник міського голови Віталій Семаль і робити вигляд, що він не має відношення до непрозорого розподілу земельних ресурсів, буцімто депутати самі голосують, а в.о. Ужгородського міського голови змушений візувати проголосовані питання.

Тому з благословення Івана Балоги було прийнято рішення замінити дискредитованого постійними скандалами Щадея на прогнозованого і надійного Віталія Семаля, який влаштовував більшість депутатського корпусу Ужгородської міськради, що продемонструвало одностайне голосування за його кандидатуру.

Для Віктора Щадея це відкрило можливості для його улюбленої справи політичного піару. У цій нелегкій справі він залучився підтримкою Віктора Балоги, якого брат Іван не поставив до відома про комбінацію фігур в Ужгородській міськраді. Засновник ЄЦу зробив у відповідь різкий крок повиключав з партії депутатів від ЄЦ:

” У зв’язку із грубим порушенням партійної дисципліни, неузгодженістю  дій фракції Єдиного Центру в Ужгородській міській раді із керівними органами партійної організації вищого рівня, завданням  своєю діяльністю шкоди авторитету Єдиного Центру,  Рада Закарпатської обласної організації Єдиного Центру 8 листопада ц.р. виключила із членів Єдиного Центру :

Трикура Віктора Федоровича, 1964 р.н., голову Ужгородської міської організації Єдиного Центру; депутатів Ужгородської міської ради: Костюк Юрія Вікторовича, 1961 р.н., Німчук СтепанаМихайловича,1966 р.н., Гетманенко Олексія Олександровича, 1984 р.н., Кручаницю Василя Васильовича, 1965 р.н., Козак Тетяну Юріївну, 1966 р.н., Доктор Олександра Олександровича, 1966 р.н., Семаль Віталія Юрійовича,1971 р.н., Рошко МихайлаМихайловича,1964 р.н., Жменяк Віру Семенівну, 1957 р.н.,Тарахонич Вікторію Юріївну, 1959 р.н.”, – проінформувала прес-служба партії Єдиного Центру.

Брати Балоги чубляться за Ужгородську міськраду, депутати грабують ужгородців, роздаючи рештки земельного фонду міста, Щадей вчергове піариться, як жертва несправедливості, а ужгородці тихо офігівають і мовчки споглядають, як прийшлі зайди знущаються з їхнього міста.

Павло Федака.

 

 

1 comment

Бога му says:

Най би ся уже вдавили ці завидівські упирі! Зробили із області клондайк, контрабанда, корупція, наркотики, рекет, свавілля в усіх сферах влади. Одним словом безправ”я і це все навколо цього ОЗУ ім.Балог!
Най подумають ехо прокльонів тих громадян, у якого в свій час ці мерзотники просто напросто відібрали бізнес, просто відібрали ласі шмати землі, повирубували ліси, прибрали до рук мінеральні джерела, прихватизували тисячі метрів нерухомості як державної, так і від людей (все на підставних осіб), незаконна торгівля, корупція в усіх, без винятку сферах життєдіяльності, прибрали до рук медицину, освіту, суди, прокуратуру, усе, усе….політика подвійних стандартів від Балогю. А скільки скалічених людських доль?
Цікаво коли наступить час розплати ?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *