Балога запропонував відмовитися від Донбасу

балогаПро це нардеп заявив на своїй сторінці у мережі Фейсбук:

-Напередодні виборів практично усі політпроекти публічно говорять про одне і те ж – про мир і збереження Донбасу в складі України. В їхньому розумінні це – патріотизм.

Хоча, усі прекрасно розуміють, що Донбас у складі України – це абхазький сценарій, це контрабанда, це злочинність, це поширення тероризму. Врешті-решт – це популізм і великий обман.

На моє переконання, питання потрібно ставити глибше. А саме: “Шановні співвітчизники. Ви підтримуєте абхазький сценарій вирішення конфлікту на Сході, чи британо-шотландський”?

А це – вибір між XVI століттям і XXI. П’ять століть тому головною цінністю була територія, бо на ній можна випасати худобу. Зараз цінність полягає у збереженні нації та її розвитку. А якщо ми не хочемо, щоб кращих синів української нації знищували в ХХІ столітті, є інші дипломатичні та політичні інструменти. Але, вибір між першим і другим сценарієм має зробити народ.

3 comments

Сектор А says:

Які думки, така й людина – дебіл. Залишити Донбас означає втратити ВСЮ Україну, тому що звір завжди намагається наздоганяти втікаючу жертву. Путін – вовчара ще той…
Я пропоную, най Балога відмовиться від Закарпаття та залишить всіх нас у спокої.
Б-А-Л-О-Г-А+ П-У-Т-І-Н горіть в АДУ!!!!!!

Сектор А says:

Я бі навіть запропонував би бонус Балозі – най відмовиться від Закарпаття, ми не будемо його наздоганяти та чіпати. То як, Вітьок?

сергій says:

Він забуває оде: якщо офіційно відмовитись від частини України то туди офіційно прийде Россія. І війна пошириться далі по Україні.
Можливо, пану балозі було би непогано правити одноосібно Закарпаттям, та не думаю що він довго протримається – Янукович йому в приклад. І не треба казати що він не такий, Януковичу теж приписують більше..

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *