Балога підтримав мітингувальників, що перекрили трасу Київ – Чоп

балогаПродовжує свій політичний гешефт закарпатський нардеп Віктор Балога, який добре вміє тримати носа за кон’юктурним вітром:

– Як ви знаєте, я не голосував за додаткову мобілізацію і аргументував свою позицію. Не пройшло і тижня, як маємо перші наслідки цього кроку, які легко можна було передбачити. Наприклад, на Закарпатті жінки і діти перекрили трасу Київ-Чоп. Можливо, з Києва це виглядає як звичайна акція, але в масштабах транзитної області – це соціальний бунт місцевого масштабу, – зауважив політик.

– Багато кому можуть не подобатися такі методи. Але ніхто не має права засуджувати людей в тому, що вони не хочуть відправляти своїх дітей і чоловіків на смерть. Бо поки здорові переселенці з Донбасу користуються гостинністю Закарпаття і відсиджуються по дачах і пансіонатах, наших хлопців відправляють воювати за їхні домівки. Поки добре підготовлені працівники МВС і СБУ займаються поборами, на війну посилають тих, хто, в кращому випадку, якщо і тримав у руках зброю, то дуже давно. Я вже не кажу про те, що хлопців посилають на Донбас голими і босими, без захисту і обмундирування, – додав Віктор Балога.

– І якщо влада не врахує свою помилку, не мобілізує кожного дев’ятого працівника міліції, кожного десятого працівника СБУ, поки не залучить до роботи в зоні АТО професіоналів із зарплатою 10-12 тисяч гривень, і поки не змусить чоловіків Донбасу воювати за свої домівки, доти таких і більш масштабних бунтів не уникнути. Попереджаю вдруге, і сподіваюся третій раз цього робити не доведеться, – підсумував він.

Ще по темі: Блокування закарпатських доріг відбувається в округах нардепів Балог 

2 comments

Андрій says:

От паскудник. Сам і організував цих “мітингувальників”, роздаючи по 100грн циганам та мадярам і відправивши своїх посіпак-підбурювачів в підконтрольні йому села, щоб смуту породжували і плітки сіяли.

до людей says:

ПРАВДУ КАЖЕ., ХОТЯ б ТРЕБА, ЩОБ КОЖНИЙ ДРУГИЙ МІЛІЦІОНЕР І СБУ шник ІШОВ НА ВІЙНУ, А ТО ТУТ ЗАЖРАЛИСЯ. НЕ ТРЕБА БУЛО НАМ ТОЙ ДОНЕЦЬК І ЛУГАНСЬК, ТИМ БІЛЬШЕ ДОТАЦІЙНИЙ, ТЕПЕР ЦЯ СХІДНА САРАНЧА НАЛІЗЕ СЮДА І ПОЧНУТЬСЯ ГРАБЕЖІ І ВБИВСТВА !!!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *