Балога не втримався і відповів на тролінг Луценка

балогаГенпрокурор представляв свого ставленика на Закарпатті у звичній манері циркової клоунади. Типу “мимо тещиного дому я без жартів не ходжу.” Розказав про якусь ліву есемеску, де анонім цікавився, чи погодив він нового прокурора зі мною. Пан Луценко, як справжній герой, відреагував на телефонне повідомлення рішучою заявою, що родинних призначень у відомстві не буде.

Напевно тому, що у ГПУ ліміт родинних призначень вже вичерпано. Кумівську квоту вибрав сам пан Луценко. Через спеціально змінений закон, миттєво надрукований ще до прийняття у ВР. Та ще й взяв посаду з рук вчорашніх подільників Януковича.

Чия б корова мичала…- зазначив на своїй сторінці у мережі Фейсбук Віктор Балога.

Раніше “Трибуна” повідомляла, що На представлені прокурора Закарпатської області Луценко “попустив” Балогу

2 comments

людвіг ІІ says:

но є надія што деякі справи резонансні зрушаться з міста? як думаєте люди?
тоті што роками не розкривають, бо не мож було. Ащи тоті, коли є рішення судів і влада їх не виконує і за то!!! бо балога так хоче!
уже юрист із ратуші павло немеш накивав пятами у америку. бо треба буде нести отвіт за кримінал, і за ті рішення сесій попередніх років, через які розкрадали гроші платників податкув, землі, майно, приватизовували усі чиновники всьо што указали і што хотіли.
А вообше треба комплексний аудит мукачівської міської ради давно провести…
двадцять років рабства мукачівців від завидівської файти балогів.
чи заслужили мукачівці розкріпачення????

глядач says:

прийде і на пса мороз! Прийде і на балогу розплата за його багаторічні знущання над мукачівцями і закарпатцями, за підлу брехню, приниження та розкрадання державного багатства!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *