Балога хоче поставити ручного “губернатора” Закарпаття

ледидабалогаСтали зрозумілими намагання Віктора Балоги загравати з діючою владою, а точніше з Президентом Януковичем. Віктор Іванович змінив критику гаранта на пропозицію усім, опозиції і  владі,  об’єднатися заради України.

Ситуацію прояснило видання Новини Закарпаття, ось, що воно пише.

Чергову «мульку» знову запустили хлопці з Завидова. Не встиг губернатор Закарпаття Олександр Ледида повернутися з чергової відпустки, як його знову «звільняють». Новим «начальником» Закарпаття призначать нардепа Мошака – стверджують «знаючі» люди з команди Балог.
Те, що губернатора звільнять з дня його призначення та відправлять послом до Чехії всі вже звикли але нове «звільнення» подається зовсім під іншим «соусом». Ймовірно Балогам потрібна підтримка своїх людей на майбутніх перевиборах у виборчому окрузі №71. Зрозуміло, що вони  не зможуть обійтися без підтримки адмінресурсу: потрібна підтримка керівників місцевих рад, мерій,директорів шкіл, керівників медичних закладів. Те, що головний лікар Хустської ЦРЛ та депутат облради від ЄЦ Володимир Роман написав про свій вихід з рядів партії Балог вказує на те, що підтримки з боку керівників державних установ тут їм не бачити.
Цікавим є те, що саме нардепа Мошака хочуть «призначити» Балоги, а не Бушка або когось іншого. Як стверджують ті же «знаючі» люди у команді губернатора є ціла група своїх регіоналів-«опозиціонерів», які незадоволені Ледидою та готові «витягнути» з під нього крісло губернатора.
Факт той, що незадоволені будуть завжди але питання у тому чи зможуть вони це зробити?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *