Антимонопольники зацікавилися ужгородськими МАФами

антимонопольнийЗакарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочинає дослідження супутніх адміністративних послуг

Антимонопольники дослідять довідки про оцінку землі та виділення місць під МАФи в УжгородіСупутні послуги це послуги, які є передумовою отримання адміністративної послуги. Це може бути проведення різного роду експертиз або досліджень, послуг по розробці проектів, документів, консультацій, страхування тощо.

Зазначене дослідження проводиться на виконання заходів Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2012-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», одним з яких є запобігання, виявлення та припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

У разі виявлення ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції з боку надавачів адміністративних послуг Відділення вживатиме заходи, направлені на припинення порушення.

Закарпатське обласне відділення попередньо визначило для пріоритетних досліджень наступні супутні послуги адміністративним послугам:

– Інформаційна довідка по нормативно-грошовій оцінці земельних ділянок (м.Ужгорода);
– Довідка про надання поштової адреси;
– Оформлення документів на розміщення МАФ: розроблення містобудівного обґрунтування та підготовка схеми прив’язки МАФу.

У разі наявності фактів, що свідчать про неправомірні дії на зазначених ринках просимо звертатися за телефонами: (03122) 3-53-78, 3-55-45.

Прес-служба Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *