Активісти “підняли градус” в закарпатській прокуратурі (ВІДЕО)

балитаПро це інформує на своїй сторінці у мережі Фейсбук Іван Данацко (орфографія і стилістика автора).

Вчорашній день, ще раз довів, що можете Ви приносити відеодокази, можете Ви приводити істинних свідків, зареєстрованих, що були присутніми під час скоєння злочину, але “КРУГОВАЯ ПОРУКА” СИСТЕМИ, не дасть своїх покарати.
Суд активістка програла, а судді цинічно над НАМИ насміялись, не побачивши злочин в діях дежурного міліції, знехтувавши відеодоказом!
Похід в прокуратуру за отриманням довідки про внесення в ЄРДР злочину, який доведений суддею на своєму засіданні, про притягнення слідчого та наглядового прокурора, за прикриття злочину Чопською мерією, теж нічого не дав.

данацкоЗустріч за круглим столом із представниками прокуратури і міліції, але відмова про внесення в ЄРДР, а бігающий навколо прокуратури області, прокурор Царь І.І. , який є чоловіком мера Чопа, напевно віддячив за “КРУГОВУ ПОРУКУ”!

6 comments

Сестор А says:

От так закарпатські прокурори мають приймати КОЖНОГО пересічного мешканця регіону, в котрого є проблеми і питання щодо відповідності до законів дій посадовців чи самих правохоронців!

Ковач Світлана says:

Ступачка их достала. Уже не знают куда от неё прятаться- везде достанет, сучка..

Кайло says:

Я скоро стану прокурором, я із ними розберуся. Ще тиждень, два

справка says:

Вопрос к властям, к Прокуратуре и Министерству образования, министру Квиту С.-почему ректор МДУ Щербан Т.Д., находясь официально с 8.11.2014 г. в отпуске, каждый день находится в университете, проводит ежедневные заседания, ученые советы, решает кадровые вопросы и свои собственные, не дай Бог без нее что-то…не так! На каком основании, ведь это не частное предприятие и незаменимых работников не бывает? Какой интерес преследует эта дама, что боится потерять должность? Если это должно произойти и без нее это осуществится…

Сектор А says:

то схоже ви до Бога звертаєтесь..)) Самі чого не запитаєте? Надішліть запит врешті решт… Бо питання в нікуди – це 100% відсутність відповіді. Вас це влаштує?

студент says:

Чому на сайті Мукачівського державного університету не оприлюднено бішені зарплати ректора Щербан Т. проректора Гоблика В, помічника ректора (її телохранітєля та фрейліни) Демян Я., із якого фонду іде це фінкансування. Коли іде скорочення масове штатів, фінансова криза в освіті і країні, а тут “процвітаніє” у адміністрації. Прості працівники сидять на мінімальних виплатах і не мають права обурюватися , бо звільнять без церемонії і вишвирнуть.Це що оптимизація по Щербанськи.Мало того одних позвільняли, а нових блатних попринімали, вмістотог шоб свої працевлаштовувати, які на їх недалекий поглад ідуть на скорочення. З таким управлінням МДУ-скоро ці керівники самі опиняться під забором із своїми докторськими та кандидатськими статусами, наштампували їхза гроші як дурних грибів.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *