Акція “Дістало!” відправить ужгородську владу у відставку

данацкоДо акції протесту, яку ініціювала Люстраційна комісія Закарпатської області на 12.00 у понеділок 1 грудня під стінами Ужгородської міськради, приєднуються інші громадські організації, зокрема МУЗА (Майбутнє українського Закарпаття). Про це у мережі Фейсбук повідомляє голова цієї організації Іван Данацко (орфографія і стилістика автора).

ДІСТАЛО!
Рівно рік тому, на Майдані Незалежності в Києві, представники влади Януковича, руками спецпідрозділу “Беркут”, нещадно побили і познущались над громадянами України, студентами, журналістами та ще багато іншими. Ці події підняли мільйони людей на дії, які потім вилились в заворушення, що призвело до зміни влади, зкинувши представників Партії Регіонів, а Янукович, та багато інших його прибічників, ганебно втікли з нашої держави!
Тоді і в нашому рідному Ужгороді розпочалися мітинги, які стали причиною того, що в кінці лютого, були зміщенні з посади Регіонали – губернатор Ледида та мер Ужгорода Погорєлов.
Що МИ, простий НАРОД УЖГОРОДА, який активно приймав участь в “Революції Гідності” бачимо робиться сьогодні?
Нічого в нас не помінялось, а це, що твориться ДІСТАЛО! Ужгородська міська влада знаходиться в руках тих самих людей, які з таким цинізмом, методом підкупу, прийшли до неї, а зробивши повне ГАНЕБНЕ КОЛО В.ирО.дків, перемінявши всі партійні кольори, містом керують, бувші представники партії Регіонів – Погорєлов В.В.,та людина, яка приводила “тітушок” на віче і відправляла їх в Київ на Майдан – Андріїв Б.Є.
ДІСТАЛО! МИ активісти, серед яких є люди, що брали участь в бойових подіях Майдану разом з героями “Небесної сотні”, не можемо сидіти осторонь цього ХАОСУ БЕЗЗАКОНЯ та готові приєднатися до безстрокової акції, яка проголошенна ГО “Люстраційна комісія Закарпатської області”.
Наші вимоги:
-Відставка мера Ужгорода – Погорєлова В.В. і нехай виконує свої обов’язки у статусі в.о. до позачергових місцевих виборів.
-Повний розпуск депутатів Ужгородської міської ради, та звільнення з посади секретаря Андріїва Б.Є.
-Призначення перевірки діяльності Ужгородської міської ради за період “панування” партії Регіонів та всіх В.ирО.дків, які потім прийшли до влади. В ревізії повинен приймати участь активіст Данацко І.І., який не дасть приховати злочини цієї влади!
-Заставити, губернатора Закарпатської області Губаля В.І., виконати свою обіцянку дану перед активістами, написати звернення  Президенту та у Верховну Раду з ініціювання дострокових місцевих виборів.
Це головні НАШІ вимоги, але МИ запрошуємо нас підтримати активних людей, які можуть додати СВОЇ!
Слава Україні!

1 comment

гнів says:

Скоро количество комментариев на Мукачево.нет по Балаж Н.Й и ее дочку-убийцу дойдет до отметки почти 470, как было с МДУ, во время выборов ректора и которые по указанию Балоги были удалены на Мукачево.нет( вот вам и цензура), но правда грязная и омерзенная. Вся коррупция, беспредел, бесконтрольность нынешней администрации, который имеет мсто и сегодня в МДУ говорит о том что общественность терпит такие бесчинства, пока по настоящему не начнет народ протестовать против произвола таких как Балаж, Биляк, Щербан, Гоблик, Кушнир и прочие «достойные» руководители до тех пор пусть вам будет стыдно и вы этого все заслужили….

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *