“Карпатська Січ” закликає заборонити концерт проросійських артистів в Ужгороді

потапЗавтра, 20 квітня, о 18:00 в драмтеатр м. Ужгород з концертом привезуть клоунський дует «Потап і Настя Каменських», який успішно виступає у містах країни-агресора, приймає російські музичні нагороди та відверто висловлює свою антиукраїнську позицію. Зокрема, дует під час вручення премії “РУ ТВ” в Москві принизив Україну зняттям штанів на сцені перед публікою, заявивши, що дякують Росії від усіх співаків України (https://www.youtube.com/watch?time_continue=127&v=L3wtaPcATBw). Крім того, «Потап і Настя» виступали на «новорічному огоньку» разом із Кобзоном, Валерією, Газмановим, Басковим та іншими україно ненависниками (http://www.volynpost.com/news/44842-za-antyukrainskyj-novorichnyj-vognyk-v-intera-vymagayut-zabraty-licenziyu), а днями Потап у програмі «Голос країни» несмішливо висловився проти України (http://star.korupciya.com/2016/04/18/patriotichniy-skandal-na-golos-krayini-6-gluzuvannya-potapa-ne-na-zhart-rozlyutilo-vakarchuka-video/), однак телеканал продовжує тримати його ведучим.

Напередодні їх концерти відмінили через суспільний резонанс у Луцьку та Рівному. Ми, націоналісти Закарпаття, закликаємо краян не допустити концерту тих, хто насміхається із України та плює на могили Героїв, що загинули в час військової агресії РФ.

Керівництво області і міста повинне було заборонити виступ Потапа і Насті Каменських в знак солідарності з іншими областям та бойкоту українофобів і зайняти принципову позицію, проте влада закриває на це очі.

Закликаємо відмінити виступ «Насті і Потапа» в Ужгороді! Просимо краян бути свідомими, а керівництво драмтеатру не продавати свою честь за гроші, котрі заробляться на теренах окупанта.

Геть зрадників!

Повідомляє на своїй сторінці у мережі Фейсбук ГО «Карпатська Січ» – Добровольчий підрозділ «Карпатська Січ».

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *