Міський голова Ужгорода готує масштабний дерибан

андріїв4Про це в мережі Фейсбук повідоляє громадський активіст Євген Рахімов.

На наступній сесії Богдан Андріїв з дерибанною більшістю від ВІДРОДЖЕННЯ планують ухвалити рішення про приватизацію всього комунального майна міста на 2016-2018 роки.

Для початку планують приватизувати 28 об’єктів комунальної власності міста. З приміткою,що перелік об’єктів може доповнитись. 

Цікаво те, що усі процесуальні документи, акти,рішення, всупереч закону України «Про доступ до публічної інформації», в якому чітко написано, що розпорядники інформації зобов’язані надавати публічну інформацію у формі відкритих даних на запит, оприлюднювати і регулярно оновлювати її на єдиному державному веб-порталі відкритих даних та на своїх веб-сайтах Богдан Андріїв наказав публікувати у газеті «Ужгород» а не на офіційних інтернет ресурсах,як цього вимагає закон.
Серед цікавих запланованих дерибанних об’єктів є такі: вбудовані підвальні приміщення літ. А загальною площею 92,2 кв.м м. Ужгород, пл. Театральна, 7 Викуп (ФОП Мисів С.В.)
Приміщення загальною площею 20,3 кв.м. м. Ужгород, вул. Грибоєдова, будинок 3, приміщення 7.8.9 Викуп (ФОП Гетманенко О.О.-колишній депутат міської ради).
Також планують виділити на 2016 рік на оплату Інформаційних послуг (розміщення оголошень у засобах масової інформації), оплата послуг суб’єктів оціночної діяльності, рекламні послуги в загальнодержавних ЗМІ – 125 тисяч гривень!
http://rada-uzhgorod.gov.ua/download/s/PR_programa)pruvat_objektiv_kom_vlasnosti_08.02.16.pdf
І на останок! На наступній сесії пан Богдан Андріїв готує рішення про компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Ужгород на 2016 рік у розмірі, увага – 13000000 ГРИВЕНЬ СВОЇЙ ЖЕ ФІРМІ ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ !!!!

http://rada-uzhgorod.gov.ua/…/PR_Progr_finans_vudat_za_pilg…

У мене все. Хай живе 500 гривень !

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *