Categories Новини

Закарпатські діти сподіваються на диво (ВІДЕО)

Напередодні Різдва кожен, від малого до великого, сподівається на диво. Для декількох малозабезпечених багатодітних родин Закарпаття очікуване таки справдилося. Про те, щоб якомога більше дітей отримали омріяні дарунки, потурбувалися вихованці дитячого садка міста Шопрон сусідньої Угорщини.

Першими свої подарунки: одяг, взуття, іграшки та солодощі отримали малюки багатодітної родини села Зняцево Мукачівського району.

Другою була родина із села Новоселиця Мукачівського району. Мати п’ятьох дітей розповіла, що за багато років вона вперше отримує  хоч якусь допомогу. Адже надзвичайно важко в наш час виховувати та ростити таку кількість діточок. Не говорячи вже про солодощі, на які в родини просто не вистачає коштів.

Родина з міста Перечин теж не могла приховати свого задоволення від наданої допомоги угорськими сусідами. Від отриманої кількості іграшок засяяли щасливі дитячі оченята. А теплі речі дадуть змогу пережити ще одну холодну снігову зиму.

Рука допомоги, надана Шопронським дитячим садочком надовго залишиться в серцях маленьких та знедолених діточок з багатодітних родин Закарпаття.

діти діти2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *