Categories Новини

Вивіска на мукачівській комунальній аптеці коштує 34 тисячі гривень (ДОКУМЕНТ)

Неоднозначний кошторис витрат на створення мукачівського КП “Соціальна аптека” виклав у спільноті Варишська хижа NEWS Богдан Фекете.

Про програму підтримки комунального закладу «Соціальна аптека» Мукачівської міської ради.
Особисто я, до цього часу не розумію чим КП “Соціальна аптека” буде відрізнятися від інших підприємств фармакології. Навіть формулювання Мети програми:
“підтримка функціювання Підприємства для належного пільгового забезпечення інвалідів та учасників Великої Вітчизняної війни, ветеранів праці, пенсіонерів, громадян, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС; забезпечення лікарськими засобами в рамках міської програми «Турбота» ”
не пояснюють все до кінця. Та, можливо це моя некомпетентність?)) І експерти в коментарях все пояснять.
Не треба забувати одне, згідно статуту, аптека буде проводити комерційну діяльність і повинна приносити прибуток. І це не тільки медикаменти. Відкриття самої аптеки відбудеться в поліклінічному відділенні КЗ «Мукачівська центральна районна лікарня»
А тут я залишу скрін видатків на дане КП.

Олеся Габовда прокоментувала цю інформацію таким чином:

яка кількість персоналу буде на з/п у 30 тис. на 15 днів? вивіска в середині відділення на 34тис. напевно з камнями “Сваровски” і з золотим набризком…. не встигли відкритись, а на ремонт вже вирішили витратити 100 тис. грн (ремонт чого- приміщення, оргтехніки…?)

вивіска

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *