Categories Новини

Закарпатці у Львові захищали права “автоіноземців” (ФОТО)

9 грудня 2015 року, у Львові була проведена прес-конференція, на якій було офіційно презентовано ГО “Завтра” у Львівській області. Повідомляє спільнота Вимагаємо вільного ввезення авто – ГО «ЗАВТРА».

В заході взяли участь засновники організації з м.Ужгород, члени правління Львівського осередку (Павло Білецький, голова ГО «Західноукраїнська асоціація власників транзитних авто (ЗАВТРА)»;  Олександр Крічфалуші, менеджер з розвитку ГО «ЗАВТРА»;  Станіслав Бучацький, співкоординатор ГО «ЗАВТРА» у Львівській області; Роман Тузяк, голова відокремленого підрозділу ГО «ЗАВТРА» у Львівській області), а також журналісти. В ході презентації, вони ознайомили присутніх з основними напрямками діяльності організації:
1) Вимагаємо вільного ввезення автомобілів в Україну (зниження мит, акцизів, тощо)
2) Лібералізація законодавства в сфері користування автомобілями іноземної реєстрації
3) Розробка пропозицій щодо оптимізації роботи пунктів пропуску
4) Робота над підвищенням безпеки дорожнього руху

Організація відкрита до співпраці і діалогу зі всіма дотичними сторонами. Ми розуміємо глибину проблеми, і бажаємо об’єднати зусилля небайдужих задля спільної мети. Ми прагнемо працювати конструктивно та цивилізовано.

Якщо у вас є запитання чи пропозиції, чи вам потрібна допомога, або ви маєте бажання долучитись до організації, пишіть нам у наших спільнотах. Усю актуальну і офіційну інформацію ви завжди зможете також знайти тут.

завтразавтра2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *