​Виноградівський комітет із забезпечення війська передав допомоги на 25 тисяч гривень

На 21 вересня 2014 року протягом місяця виноградівські націоналісти зібрали більше 25 тисяч гривень, що пішли на потреби АТО. Про це розповів керівник місцевого комітету із забезпечення війська, очільник Виноградівської районної організації ВО “Свобода” Володимир Палінкаш.

палінкаш

Володимир Палінкаш повідомив: “19 вересня підприємці “Малого ринку” та мешканці Виноградова пожертвували на потреби українських військових 3 200 грн., на які вже замовлено та отримано 20 комплектів термобілизни. Також за цей тиждень закуплено: 7 безрукавок-пуховиків на 680 грн. (ще 6 подарували підприємці), 500 грн. передали нашому земляку, що вирушив воювати на Схід, для закупівлі військової уніформи, передано військовим на 400 грн. господарського приладдя; придбано один спальник. Надано допомогу в розмірі 600 грн. дружині воїна, яка на даний час сама ростить тримісячну дитину, чий батько перебуває на війні; дружина нашого бійця на потреби батальйону “Січ” подарувала 5 кг нижньої білизни. Також двоє підприємців долучилися до нашої справи та внесли по 1 тис. грн. Ці гроші ми залишили як перший внесок на придбання позашляховика для бійців батальйону “Січ”.

Загалом за цей тиждень зібрано та відправлено нашим воякам товарів на суму 5 430 грн. Залишок на авто – 2 тис. грн. За весь час зібрано близько 25 тис. грн. Виноградівська районна організація ВО “Свобода” дякує всім підприємцям та мешканцям Виноградова та району за допомогу. Закликаємо долучатися до благої справи у спільній боротьбі з російським окупантом!”

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО “Свобода”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *