Categories Новини

Закарпатцям покажуть документальну стрічку «Добровольці Божої Чоти»

доброволець«Добровольці Божої Чоти» – це документальний фільм про тих, хто часом ціною власного життя і здоров’я береже наше з вами мирне небо. Прем’єри кіно відбуваються на всій території України. Цими вихідними стрічку презентують і на Закарпатті – покази (також і за участю режисерів та героїв) відбудуться в найбільших містах краю.

14 березня показ “Добровольців Божої Чоти” відбудеться у Мукачеві – 18:00, кінотеатр “Перемога”.

15 березня фільм презентують в Ужгороді – 14:00, Кінокомплекс «Доміон». (вул. Минайська, 40). На показі в обласному центрі будуть присутні режисер та герої фільму.

Вхід – за благочинні внески.

Прийдіть на прем’єру фільму “Добровольці божої Чоти” та вшануйте тих, хто поклав своє життя і тих, хто зараз захищає свою країну!

Документальний фільм «Добровольці Божої Чоти». Тривалість – 85 хвилин, Режисери: Леонід Кантер, Іван Ясній. Музика: Олексій Бик, «Кому вниз». Вікове обмеження – 14+.

“Цей фільм – історія творення нової української армії. Повсталий народ скинув кримінальний уряд і вигнав васалів Російської Імперії. Розлючений колонізатор кидає на Україну свої війська та захоплює частину території. Президент України підписує угоду про перемир’я та лінію розмежування сторін. Згідно з цією угодою Донецький міжнародний аеропорт опинився за лінією. Але патріоти-добровольці не згодні віддавати його ворогові. 242 дні тривала героїчна оборона, аж врешті під прицільним обстрілом танків будівля аеропорту завалилась. Люди витримали, не витримав бетон”, – йдеться в анотації.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *