Categories Новини

Закарпатець В’ячеслав Бігун представив новий реліз стрічки “Шевченко живе. Зізнання Лесі”

До Дня народження Т. Шевченко В’ячеслав Бігун оприлюднив в інтернеті оновлений реліз своєї короткометражної стрічки «Шевченко живе. Зізнання Лесі».

Створений за матеріалами епічного фільму режисера «Серце мами Гонгадзе», фільм – це унікальні кадри зізнань Лесі Гонгадзе, зафільмовані в Тбілісі.

Леся Гонгадзе зізнається нам як упродовж життя змінювалося її ставлення до творчості Т. Шевченка, читає його вірш «Кавказ» на фоні Кавказьких гір, й окреслює сучасне значення творчості Кобзаря. Емоційний фон створює пісня співачки Solomia на слова балади «Русалка» Шевченка.

Новий реліз – покращений варіант стрічки, вперше представленої в березні 2015 року. Представлено й афішу фільму, виготовлену Ніною Добровольською.

В’ячеслав Бігун відомий стрічками, які оповідають про долю України та жінки. З-поміж найвідоміших його фільмів, такі як «Серце мами Гонгадзе», «Мати. В ім’я мільйонів» (за мотивами оповідання «Мати» О. Довженка), «Я і є вона» (неймовірна історія партизанки Василини), «Її хліб насущний» (спогади свідка Голодомору), які здобули й міжнародне визнання.

Slavik Bihun’s Filmography | Фільмографія Сл. Бігунаhttp://www.imdb.me/slavikbihun

гонгадзе

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *