Категорії Новини

В Ужгороді нардеп презентував нові історичні книги

УкраїнаУ понеділок, 16 вересня, відбулась зустріч колективу Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка з радником Президента України, народним депутатом Володимиром Зубановим.
Під час заходу Володимир Зубанов презентував всеукраїнський патріотичний проект «Україна: історія великого народу».
– Кожен закарпатець, незалежно від місця проживання, повинен мати доступ до важливої інформації про історію своєї країни. Цей проект є вкрай важливим для відродження національної самобутності українців. Ми маємо знати, пам’ятати та шанувати історію та подвиги наших пращурів. Про це у свій час говорив Президент УНР Михайло Грушевський, – зазначив Володимир Зубанов.
У рамках реалізації проекту видано серію енциклопедичних видань. В Ужгороді ж було презентовано 6 книг з серії проекту. Зокрема, серія книг «Україна і світ»: «Класична давнина», «Стародавні цивілізації», «Славетні міста»; Михайло Відейко «Повість про князя Кия»,  Наталія Абашина, Михайло Відейко «Повість про велике розселення слов’ян», Сергій Куделко, Ольга Фалько «Повести о героях края Слобожанского казаке Харько и кошевом атамане Иване Сирко».

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *