Categories Новини

В Ужгороді “Карпатська Січ” проведе футбольний турнір

турнірДо дня нашого славного міста Ужгород спортивно-патріотичний рух «Карпатська Січ» разом з  управлінням у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради проведе “Кубок Ужгорода з міні-футболу серед вуличних команд”.
Змагання відбудуться в неділю (29-го вересня) в багатопрофільному ліцеї Лідер (ЗОШ І-ІІІ ступенів №20, по вул. І. Сільвая, 3) початок о 10 годині!
1. МЕТА І ЗАВДАННЯ
– Розвиток і популяризація футболу в м. Ужгород;
– Зміцнення здоров’я і підвищення рівня фізичної підготовки;
– Пропаганда здорового способу життя;
– Турнір покликаний відроджувати у дітей інтерес до спорту та закладати в них патріотичні цінності;
– Виявлення найсильніших команд).
2. КЕРІВНИЦТВО ЗМАГАННЯМИ
– Загальне керівництво змаганнями здійснюється : спортивно-патріотичним рухом «Карпатська Січ» та управлінням у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради.
3. ЧАС ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ
– Турнір проводиться 29 вересня в неділю у багатопрофільному ліцеї Лідер (ЗОШ І-ІІІ ступенів №20, по вул. І. Сільвая, 3), початок о 10 годині.
4. УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ
– До участі допускаються непрофесійні команди, гравці яких не числяться в футбольних секціях Ужгорода, а прості вуличні юнаки, які мають бажання розвиватися і показати свій рівень в рівній боротьбі з суперниками.
5. НАГОРОДЖЕННЯ
– Команди, які зайняли 1-3 місця нагороджуються почесними грамотами, а команда-переможець отримає кубок змагань та стане чемпіоном серед вуличних команд!
Зареєструвати команду можна за телефоном 099 437 36 86 (Тарас), або ж в соціальній мережі, де створено захід http://vk.com/vul_football

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *